Managed Detection & Response

Inbrekers de baas zonder er zelf naar om te hoeven kijken


Uw bedrijfspand beschermen, dat is een kwestie van het installeren van een slim inbraakalarm die waarschuwt zodra er iemand buiten kantoortijden in uw pand rondwaart. Waarom zou dat niet net zo kunnen werken voor uw IT omgeving? De Managed Protection & Response service van Networking4all doet precies dat.

Networking4all's Managed Detection & Response helpt schade te beperken aan uw bedrijf door actief te reageren op verdachte events die gedetecteerd zijn door slimme sensoren. Nadat u deze heeft ingesteld op alle gewenste werkplekken zoals uw computers of mobiele telefoons, of uw servers, nemen onze security experts het van u over. De slimme agents staan in contact met ons Security Operations Center en waarschuwen onze security experts wanneer een event plaatsvindt op hun endpoint die buiten de verwachte paden valt, of wordt gemarkeerd als een bedreiging.

Powered by F-Secure

Managed Detection & Response wordt ondersteund door RDR van F-Secure. Dit slimme platform stelt onze security experts in staat om snel en adequaat te handelen in het geval van risico's. F-Secure RDR werkt op basis van machine learning technologie, gedragsanalyse en artificial intelligence, en analyseert handelingen op de endpoints vanuit een altijd optimaliserend principe.

Executive security voor het MKB

Managed Detection & Response is ideaal voor bedrijven met tussen de 10 en 500 werkplekken. Ook kleinere bedrijven kunnen zo meeliften op de expertise en kennis van onze security specialisten, en gebruik maken van de internationaal geroemde software van F-Secure.

Abonnementsvormen

Uw abonnement op Managed Detection & Response is gebaseerd op het aantal werkstations dat u wilt beschermen, en is gemakkelijk te wijzigen bij groei van uw bedrijf. Een abonnement op Managed Detection & Response is er al vanaf €99,80 per maand, op basis van 10 werkplekken.

Vraag nu de brochure aan voor meer informatie over Managed Detection & Response van Networking4allAanvragen

Uw IT beveiliging in veilige handen

Networking4all neemt voor u de beveiliging van uw IT omgeving uit handen, zodat u zich kunt richten op uw core business. Networking4all is een deskundige en servicegerichte managed security services provider voor het bedrijfsleven. Wij leveren producten en diensten aan grote en kleine klanten uit de detailhandel, zakelijke dienstverlening, ICT, industrie, gezondheidszorg, onderwijs en overheid. Ons toegewijde en hardwerkende team van security specialisten staat dagelijks voor u klaar om samen met u de beste beveiliging voor uw online omgeving te vinden.