21 november 2019
Hoe bescherm je de zorg?


voorkom de valkuilen met de juiste IT beveiligingsoplossingen


Hoe zorgt u er voor dat uw (patiƫnt)gegevens veilig zijn, en veilig blijven? Welke risico's loopt uw organisatie? Op donderdag 21 november organiseert Networking4all het informatieve event "Hoe bescherm je de zorg?", speciaal voor professionals in de zorg en IT security.

Onze drie sprekers vertellen over hun eigen ervaringen met online security. Hiermee geven zij niet alleen een gevarieerd beeld, maar ook een volledig eigen nieuwe kijk op een wereld die u wellicht al kent.

Frank Leest

Frank Leest is als CEO van Networking4all maar al te goed bekend met de risico's die bedrijven kunnen lopen wanneer zij zich online begeven. Naast het runnen van het bedrijf is Frank ook actief op LinkedIn als voorlichter en aanjager van discussies over online veiligheid.

Maria Genova

Maria Genova is een graag geziene gast op het sprekerscircuit in Nederland, en een veelvuldig gepubliceerd auteur van non-fictie boeken over allerlei onderwerpen. Ze verwierf veel erkenning voor haar boek "Komt een vrouw bij de H@cker". Hierin laat ze zien hoe gemakkelijk het is voor een hacker om iemands identiteit te stelen.

Dr. Theo Hooghiemstra

Theo Hooghiemstra is docent bij de Vereniging Privacy Recht, Specialisatieopleiding Privacy- en gegevensbeschermingsrecht. Hier verzorgt hij de module 'Privacy- en Gegevensbescherming in de Zorg'. Zijn expertise ligt bij de bescherming van persoonsgegevens, privacy en informationele zelfbeschikking.En verder?

Kom in gesprek

Onze sprekers geven u nieuwe inzichten in security in de zorg. Kom naderhand met hen in gesprek over hun presentaties tijdens een gezellige borrel.

Of spreek een van onze security specialisten of accountmanagers aan voor een goed gesprek over uw securitymaatregelen onder het genot van een drankje en een hapje.

Praktische informatie

Locatie: HNK Den Haag

Routebeschrijving: klik hier voor een routebeschrijving in Google Maps. Er is voldoende parkeergelegenheid bij HNK Den Haag.
Liever met het openbaar vervoer? U kunt vanaf Den Haag Centraal met Tram E naar de halte Forepark reizen. Vanaf deze halte is het ongeveer 10 minuten lopen naar HNK Den Haag.

Programma

16:00 - 16:30 Inloop
16:30 Welkomstwoord en presentatie Frank Leest
17:00 Presentatie Theo Hooghiemstra
17:40 Presentatie Maria Genova
18:15 Napraten onder het genot van een hapje en drankje

Wij zijn Networking4all.Contact

Uw IT beveiliging in veilige handen

Networking4all neemt voor u de beveiliging van uw IT omgeving uit handen, zodat u zich kunt richten op uw core business. Networking4all is een deskundige en servicegerichte managed security services provider voor het bedrijfsleven. Wij leveren producten en diensten aan grote en kleine klanten uit de detailhandel, zakelijke dienstverlening, ICT, industrie, gezondheidszorg, onderwijs en overheid. Ons toegewijde en hardwerkende team van security specialisten staat dagelijks voor u klaar om samen met u de beste beveiliging voor uw online omgeving te vinden.