Versterk uw bedrijf tegen cyberaanvallen

Stap 1


Herkennen van gevaren

U leert de gevaren herkennen en bent op de alert voor eventuele verdachte e-mails, website of bestanden.

Stap 2


Adequaat actie ondernemen

U kunt een aanval voorkomen doordat u deze veilig kunt afslaan. U heeft de toolset om op een veilige manier cybercriminelen buiten de deur te houden.

Stap 3


Preventie

Met behulp van een makkelijk toe te passen checklist en voorzorgsmaatregelen worden aanvallen vooraf gedetecteerd en onschadelijk gemaakt.Awareness Training

Up-to-date op uw hoede!


Leer veilig digitaal zakendoen en krijg inzichten in de technieken die cybercriminelen inzetten. U raakt bekwaam in het herkennen van aanvallen, zoals phishing berichten en weet deze vakkundig te elimineren. Hiermee zet u de eerste stap om een veilige bedrijfsstructuur op te zetten.


Brochure Awareness Training

Met handige tips voor veilig digitaal zakendoen en uitgebreide informatie over wat Awareness Training voor uw organisatie kan betekenen.

Vraag nu de brochure aan voor meer informatie over hoe Awareness Training kan bijdragen aan veilig digitaal zaken doenAanvragen

Uw IT beveiliging in veilige handen

Networking4all neemt voor u de beveiliging van uw IT omgeving uit handen, zodat u zich kunt richten op uw core business. Networking4all is een deskundige en servicegerichte managed security services provider voor het bedrijfsleven. Wij leveren producten en diensten aan grote en kleine klanten uit de detailhandel, zakelijke dienstverlening, ICT, industrie, gezondheidszorg, onderwijs en overheid. Ons toegewijde en hardwerkende team van security specialisten staat dagelijks voor u klaar om samen met u de beste beveiliging voor uw online omgeving te vinden.